HTML

Kocsmaszónok

A Kocsmaszónok, ha befut - mindig friss infókkal szolgál. Keveredik a történeteibe néha egy kis pletyka és magánvélemény is természetesen, de főként tényeket közöl a közönségével. Ő a leghangosabb de a legtájékozottabb is a többiek között, ezért általában figyelnek rá. Figyelj rá te is!

Friss topikok

Gyurcsány Ferenc a hátsó ajtónál

2012.01.04. 11:13 :: lone

Ez volt a címe a fidesz.hu 2005. 10. 10-i egyik bejegyzésének, ami arról szólt, hogy Gyurcsány a hátsó bejáratánál ment be a  New York-i Magyar Kulturális Intézetbe egy fotókiállítás megnyitójára.

A fidesz.hu-ról már amúgy született itt egy poszt, miszerint az a honlap önmaga paródiája, telis-tele van olyan régi bejegyzésekkel, amelyekben ha kicseréljük a neveket, helyszíneket, időpontokat, akkor ma ugyanúgy mehetnek ki bármely ellenzéki oldalra mocsoknak.

Való igaz, Gyurcsány annak idején sok hátsó kijáratot használt bejáratnak és fordítva, úgy látszik ez a gyakorlat hagyománnyá válik minden hazai miniszterelnöknél egy bizonyos idő elteltével.

Mint ismeretes, az alkotmány ünnepélyén, az Operaházból a műsor végeztével , de még a tüntetés alatt Orbán Viktor az oldalsó un. Királylépcsőn távozott, amit egykor Ferenc József királyi fenségnek terveztek oda.

Ja, hogy akkor is ott távozott volna, ha nincs tüntetés?

Biztos vagyok benne ettől függetlenül, hogy a biztonsági szolgálatok és a rendőrség döntenek ilyen esetekben arról, hogy hol a legmagasabb a nyugifaktor az adott épület megközelítésénél és abból való távozáskor. Ez a dolguk végtére. Persze ez nem változtat azon, hogy ez így most akkor is rohadtul kínos. Ha az Operaház előtt a preambulumot a hasukra tetovált narancssárgára festett hajú kézcsokolós felcsútdrukkerek lettek volna, akkor valószínűleg a főbejáraton jöttek volna kifelé a méltóságok, a nercbundás méltóságnék és odahaza sem lett volna olyan problémás az elalvás egyiküknek - másikuknak.

"A történelem arra tanít meg bennünket, hogy az emberiség semmit sem tanul a történelemből." - mondta Albert Einstein egykoron és milyen igaza volt.

Szólj hozzá!

Címkék: orbán fidesz kormány tüntetés viktor alkotmány operaház fidesz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsmaszonok.blog.hu/api/trackback/id/tr603518772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása