HTML

Kocsmaszónok

A Kocsmaszónok, ha befut - mindig friss infókkal szolgál. Keveredik a történeteibe néha egy kis pletyka és magánvélemény is természetesen, de főként tényeket közöl a közönségével. Ő a leghangosabb de a legtájékozottabb is a többiek között, ezért általában figyelnek rá. Figyelj rá te is!

Friss topikok

Kerényi János, a hiteles ember

2011.03.09. 15:24 :: lone

Hétfőn a parlamentben, tudjátok, ahol a törvényeket hozzák, az Ország Házában, a képviselők egyik "munkahelyén" a félemeleten, dohányzás közben leszólította a hvg egyik újságírója Kerényi képviselő urat, aki a rövidke riport végén nem a saját nevén mutatkozott be.

Ezután azt hazudta nyilatkozta, hogy azért mondott álnevet, mert a riporter sem mutatkozott be neki. Pedig de.

Csak kétszer hazudott. Ezen a héten. Amiről tudunk.

Maga a riport témája anniyra nem is jelentős, és ha egy ilyen ügy miatt ennyit kamuzik, akkor úgy általában mennyire lehet gerinces ember, milyen következetesen és hatékonyan képviselheti azokat az embereket, akik megválasztották (és azokat is, akik nem)?

Azért szívesen belelátnék Kerényi fejébe, hogy mit gondolt, amikor ezen óvodás vitakultúra szintjén kétszer belehazudott a mikrofonba. Hogy nem derül ki? Hogy mindenki tök hülye? Úgysem ismerik meg? Vagy a Viktortól félt, hogy lebaszást kap mert nem mutat jó példát? 

Persze ez csak apró csillagocska a fideszlend égboltján, az épp napirenden lévő alkotmányozás álszent, álpopulista tejútnyi mocskában.

Annyi mindent tudnék, most még ide írni, de inkább nem teszem, ez így szép és kerek.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz dohányzás parlament hvg jános hazudik álnév kerényi

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsmaszonok.blog.hu/api/trackback/id/tr982725077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása