HTML

Kocsmaszónok

A Kocsmaszónok, ha befut - mindig friss infókkal szolgál. Keveredik a történeteibe néha egy kis pletyka és magánvélemény is természetesen, de főként tényeket közöl a közönségével. Ő a leghangosabb de a legtájékozottabb is a többiek között, ezért általában figyelnek rá. Figyelj rá te is!

Friss topikok

Újabb átverés..

2012.10.31. 15:42 :: lone

Újabb állati nagy arcbaszarás a kormány részéről..

Varga Mihály az IMF tárgyalásokért felelős akárki közzétette az IMF-nek küldött levelét a tegnapi napon.. És abban egy büdös rohadt szó sincs arról, hogy az IMF a bérek és a nyugdíjak csökkentését kérné.. Biztos kér sok mást is, de ezt nem..

Na most mi virít a pofánkba 2 hete már minden sarokról, minden honlapról meg óriásplakátról? Mindenki találkozott már a nagy kék, fideszes haveri médiakampánnyal, ahol ország világ előtt bizonygatják a saját hülyeségüket. Bele is került nekünk vagy 200-300 millióba, hogy megtudjuk mit nem akar tőlünk az IMF. És most itt nem arról van szó, hogy amúgy rossz, vagy jó, hogy idejöjjön-e, meg tárgyaljunk-e, meg stb.. Hanem arról, hogy megint a pofánkba hazudtak? IGEN! Könyörgöm valaki mondja, hogy nem igaz!

1 komment

Címkék: média fidesz kormány imf varga mihály tárgyalások

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsmaszonok.blog.hu/api/trackback/id/tr684882153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása