HTML

Kocsmaszónok

A Kocsmaszónok, ha befut - mindig friss infókkal szolgál. Keveredik a történeteibe néha egy kis pletyka és magánvélemény is természetesen, de főként tényeket közöl a közönségével. Ő a leghangosabb de a legtájékozottabb is a többiek között, ezért általában figyelnek rá. Figyelj rá te is!

Friss topikok

dajcstomi megmondja

2011.03.29. 09:27 :: lone

"Szeressétek ellenségeiteket, jót tegyetek azokkal, akik gyűlölnek titeket. Áldjátok azokat, akik titeket átkoznak, és imádkozzatok azokért, akik titeket háborgatnak. Aki egyik arcodat megüti, fordítsd néki a másikat is; és attól, aki felsőruhádat elveszi, ne vond meg ruhádat se."

Hegyi beszéd Jézustól - Biblia

(Remélem nem lesz balhé, mert kiragadtam egy részletet a Bibliából és nem idéztem az egészet, Lázár óta tudjuk, hogy részközléssel ferdíteni nem ér.)

Deutsch Tamás, a kormánypárt EP képviselője, >=4 gyermekes, nős családapa, aki a konzervatív és keresztény eszméket vallja magának - felfedezte a Twittert.

Hogy miket írogat unalmas óráiban a brüsszeli padsorokból vagy valamelyik strasbourgi kávéházból, azt már többnyire ismerjük. Főleg, hogy nem egy eldugott blogban, hanem a világ egyik legnagyobb társadalmi közkútjánál csicsereg.

Hazugnak nevezi Kolláth Györgyöt, és Gyurcsányt is méltatja - nem kedves stílusban. Ez utóbbit már bizonyosan meg is gyónta a brüsszeli Szent Mária templom fél hatos miséjén tegnap, amíg családja hallgatta az igét. A Jóisten megbocsát majd neki, ha kell.

Szóval Kolláth György hazudik. Ezt csak úgy iPad-ról, csak úgy a twitterre, csak úgy a világnak. Ez így tök rendben is van, ugorjunk.

"Gyöngyöspatai kettős kereszt égetés,Lázár remix-szakmailag és etikailag padlón a magyar sajtónyilvánosság!Ez a baj,nem a média tv,elvtársak!" Az elvtársazás még a KISZ-es időkből maradhatott a szókincsben, nézzük el neki, hanem ugyanakkor értékeljük, hogy sajtónyilvánosság etikájáról sikerült úgy negatív véleményt mondani, hogy közben maga is komolyan hozzájárult ehhez a képhez.

Addig általában nincs nagy gond, amíg egy vidéki hülyegyerek írogatja le a politikai nézeteit, vagy hogy mivé kéne átalakítani a parlament épületét, de azért az más, ha az épp kétharmaddal kormányon levő párt - soros elnök EP lépviselője beszél mindent össze-vissza. Seperc alatt 628 followere lett, reméljük nagy része röhögni jár oda, bár ha  valamelyikük elkötelezett fideszes, akkor még az élethez is meríthet tőle. Szerencsére magyarul ír, így csak mi vinnyogunk sírva a szövegein, nem húzza tovább  lefele a kommunikációs és egyéb imidzsünket. A gyorsan szaporodó megannyi okos, média, politikai és minden egyéb szemszögből korrekt beszólásokat, mindenki követheti itt.

A probléma az, hogy már olyannyira hozzászoktunk, hogy mindenféle nímand, tolvaj, szemét, pofátlan tetű politikus agitál nekünk különféle értékrendekről, hogy fel sem horkanunk a dajcstomikon. Mert pártja szerint dajcstomi egyenes ember, a magyar népért mindent megtesz, követendő nyilvános és keresztény, visszafogott magánéleti magatartását már az óvodáskortól kellene oltani mindenkibe. A zemberek földet remegtető szavazásával lett ő felhelyezve posztjára, s tán már semmi nem veri le onnan többé.

Magyarország már mindent elbír, legyünk büszkék rá. Az emberek olyan erősek, hogy le se szarják, ha egy újabb adónemről ad hírt a média, nem mennek tüntetni sem, mert tudják, hogy egyszer majd jó lesz, csak ki kell tartani. Addigra mind a tízmillióan leszünk legalább négy évig politikusok, államtitkárok, tanácsadók, haverok, rokonok. Ha pedig valakinek úgysem jönne össze, nos kedves barátaim, arra csak azt lehet mondani, hogy az annyit is ér.

Búcsúzóul dajcstomi egyik tweetjével köszönnék el, annak tartalmával teljesen egyetértve, szolidan kiegészítve azt:

"Egy jóérzésű,tisztességes ember azt gondolja Gyurcsány mai facebook bejegyzése kapcsán,hogy egyszer és mindenkorra elmehet a picsába."

ÉS TE IS!

 

Szólj hozzá!

Címkék: politika eu kormány twitter deutsch tamás dajcstomi

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsmaszonok.blog.hu/api/trackback/id/tr552781127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása