HTML

Kocsmaszónok

A Kocsmaszónok, ha befut - mindig friss infókkal szolgál. Keveredik a történeteibe néha egy kis pletyka és magánvélemény is természetesen, de főként tényeket közöl a közönségével. Ő a leghangosabb de a legtájékozottabb is a többiek között, ezért általában figyelnek rá. Figyelj rá te is!

Friss topikok

Rokonok

2011.02.14. 14:07 :: lone

" - Halló, szevasz Lacikám, Jancsi vagyok.

 - Jó reggelt kívánok, tessék parancsolni.

 - Múltkor már tegeződtünk nem? na mindegy - figyelj ide, a srácok mondták, hogy lehet, hogy kéne nektek valami jogász oda a palotába..

 - Igen, úgy volt, de már nem kell..

 - Óó, dehogynem - figyelj csak ide - írd szépen fel magadnak, hogy Balsai István és..

 - De, dehát, ő országgyűlési képviselő, m mégis hogyan?

 - Ez nem az te barom, hanem a fia, Ifj. Balsai..

 - Nem is tudtam, hogy van fia.. No de és a pályáztatás?

 - Milyen pályáztatás te hülye? Mi változtattunk törvényt szeptemberben, nem lesz pályáztatás, mivel nem kell pályáztatás jogi munkákra, érted..?

 - Rendben, értettem..

 - Persze, hogy értetted, nna a csajok mindjárt átfaxolják az adatait, ti meg visszakülditek a szerződésmintát - legyen benne minden és itt majd beírjuk a változókat.

 - Rendben, viszonthallásra..

 - Szevasz.

 - Ilyen hülyét...

 - Ezt a faszt..."

Ifj Balsai Istvánt, mint jogászt foglalkoztatja a Köztársasági Elnöki Hivatal, aki Balsai István fideszes országgyűlési képviselő fia. És aki leszarja a kisfia ügyes-bajos dolgait, minthogy éppen hol dolgozik, mit csinál, miből él, hiszen azt nyilatkozta, hogy neki nem kell felnőtt fiának munkájáról tudnia. Ifjabb Balsai amúgy 1982-es születésű és bizonyára bővében van olyan tapasztalatoknak, ami egy köztársasági hivatal jogászi munkájához kellhet. Bár az is lehet, hogy csak a Sándor Palota ereszcsatornájával trükközött egy iparos (aki azért került szopóágra mert véletlenül senkinek sem a rokona a csapatból) és ott kell kis pénzt visszahajtani.

Ott van nem messze Kontrát Nóra is (1985), mint felterjesztési osztályvezető, meg akikről még nem tudunk, így lassan vigyázni kell, nehogy túl belterjes legyen a hivatal. Fiúk tessék már jobban szórni a rokonokat.

Munkafelvétel a Sándor Palotában

Amúgy bárhol felcsapjuk a fidesz 8 évig gondosan hizlalt ömlengéstárát, tízesével találhatóak benne írások a zokogó képviselőktől, hogy az MSZP a kádereit rakta ide-oda, amoda, ami ugyancsak egy mocsokság, no de hol van már ennek súlya, amikor egy képviselői mandátumról azért kell lemondania valakinek, hogy köztársasági elnök lehessen? Az unokaöccsről, lány és fiúgyermekről, kiegyébről meg már nem is beszélve. Lehet, hogy ez is a családtámogatási program része? Még nem mondták.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz kormány sándor palota jogász balsai keh

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsmaszonok.blog.hu/api/trackback/id/tr892660494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása