HTML

Kocsmaszónok

A Kocsmaszónok, ha befut - mindig friss infókkal szolgál. Keveredik a történeteibe néha egy kis pletyka és magánvélemény is természetesen, de főként tényeket közöl a közönségével. Ő a leghangosabb de a legtájékozottabb is a többiek között, ezért általában figyelnek rá. Figyelj rá te is!

Friss topikok

Matolcsy nem úgy gondolta

2012.06.12. 09:22 :: lone

Amikor úgy mondta, akkor nem úgy gondolta. Mennyire lehet már tele a hócipőjük Matolcsyval a saját kollégáinak, hogy állandóan a hülyeségeit kell mosdatni a parlament folyosóin? Persze van aki ebből sem csinál nagyobb problémát, Kósa Lajos például iskolás módszerrel kerüli ki a kérdést, és a sokkalta komolyabb és idehaza relevánsabb futballvilágról beszélgetne inkább. Ja és Fónagy János pedig szart sem érez a válságból. De jó neki. Kvázi nyugodjunk bele, hogy egy idealista őrült a gazdasági miniszterünk, megengedhetjük.

Az [origo] videója:


Szólj hozzá!

Címkék: politika fidesz foci kormány parlament kósa válság miniszter fónagy matolcsy

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsmaszonok.blog.hu/api/trackback/id/tr394582530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása