HTML

Kocsmaszónok

A Kocsmaszónok, ha befut - mindig friss infókkal szolgál. Keveredik a történeteibe néha egy kis pletyka és magánvélemény is természetesen, de főként tényeket közöl a közönségével. Ő a leghangosabb de a legtájékozottabb is a többiek között, ezért általában figyelnek rá. Figyelj rá te is!

Friss topikok

Dr. Pintér megvéd minket!

2012.02.03. 12:27 :: lone

Körlevelet küldött szét Dr. Pintér Sándor belügyminiszter úr a közigazgatás harcoló alakulatainak.

Ebben felhívja a figyelmet, hogy az időjárási előrejelzések szerint várhatóan hosszabb ideig fennálló szélsőségesen hideg időjárás miatt a hajléktalanokat, az elesetteket és a magányosan élőket fenyegető veszélyhelyzet megelőzése és elhárítása érdekében különböző intézkedések szükségesek. Bizony.

Még ide sem ért a tél, de már egész héten pánikoltak, hogy most aztán odabasz a Tél Tábornok, hó, fagy, elzárt település, hipotermia, miegymás. Ez utóbbi problémát Pintér Úr egy körlevéllel is megpróbálja kiiktatni.

Állítsunk minden részeg mellé valakit, hogy meg ne fagyjon szegény szerencsétlen.. Vigyázzunk rá, hogy ne igyon annyit, mert ha sokat iszik, eleshet és megfagyhat. És az önrendelkezéssel mivan? Akkor most a felelősség áthárult arra, aki nem ellenőrizte a kocsmát, nem állt őrt a részeg barom mellett?

Ez nálunk idehaza már kezd általános szokássá válni, hogy a hülye állampolgárra vigyázni kell, terelgetni kell, mert a saját életéhez is tök hülye, hát megissza a mérget, felveszi a frankhitelt, leugrik a hídról, belemegy a tűzbe, ha nem fogjuk a kezét.

Ja, és ha lehet akkor büntessük már szénné azt a kocsmát, ahová kimegyünk, köszöntem, szevasztok!

Magyar polgárvédelem télen. Körlevél által.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz körlevél kormány tél sándor hideg fagy pintér hipotermia

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsmaszonok.blog.hu/api/trackback/id/tr314059013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása