HTML

Kocsmaszónok

A Kocsmaszónok, ha befut - mindig friss infókkal szolgál. Keveredik a történeteibe néha egy kis pletyka és magánvélemény is természetesen, de főként tényeket közöl a közönségével. Ő a leghangosabb de a legtájékozottabb is a többiek között, ezért általában figyelnek rá. Figyelj rá te is!

Friss topikok

fidesz.hu

2011.03.03. 10:38 :: lone

Ez a honlap önmaga paródiája.

Most vagy nem figyelnek, vagy nincs rá kapacitás, vagy ennyire egyenes emberek, hogy nem foglalkoznak a dologgal, miszerint a fidesz.hu -n található nyilatkozatok keményen ütik egymást. No nem a mostaniak (bár néha azok is), hanem a korábbiak, a mostaniakkal. Ez eddig sem volt titok, hogy a fidesz (is) az ellenkezőjét teszi, mint amit mond, vagy ígér, hiszen elég csak a magánnyugdíjvédelmi szórólapra gondolni, amelyből annak idején pár tízezernyit szétszórtak az országban.

No de a honlapjuk tökig van Szíjjártó és a többi pajtás örökbecsű agynélkül generált nyilatkozataival, amik nagyot ütnek, ha mellétesszük a mostani politikájukat, avagy a tényeket, amelyek ugye elég makacs dolgok. Nagyon messzi vissza lehet keresni a honlapon, nekem 2002-ig gyorsan sikerült. Ha lenne valamelyik ellenzékinek egy csöpp esze, gyorsan íratna egy rutint, amelyik összeválogatja az oldalról megadott kulcsokkal a nyilatkozatokat, majd ezeket párosítva kidobja egy másik honlap főoldalra.

Aktuális kedvencem az épp asztalon lévő Széll Kálmán (szegény öreg..) Terv, amelynek szerves része ugyebár a korengedményes nyugdíjak megszüntetése. Csak a butuska Szíjjártó Peti ne mondta volna az ellenkezőjét 2006-ban. Különösen nagyot üt a dolog, hogy a honlap oldaldobozai tele vannak a Széll Terv 'reklámjaival', Orbán álpopulista mesebeli hasonlatokkal nehezített idézeteivel.

A képre kattintva nagyban is megtekinthető., originálban pedig itt:

http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=62550

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja igen. Ha valaki úgy érzi széles hazában, hogy felesleges pénzmaggal rendelkezik 2011. márciusában és úgy egyáltalán, akkor a honlapon található, nem kicsit bicskanyitogató külön menüponton keresztül pontosan tájékozódhat, miszerint a 1088 Budapest, Szentkirályi u. 18. címen, a Gazdasági Osztályon 9-15 óráig bármikor leadhat egy kis készpénzt. Szükség is van rá ezekben a vészterhes időkben.

7 komment · 1 trackback

Címkék: orbán nyugdíj honlap szórólap szíjjártó fidesz.hu korengedmény széll

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsmaszonok.blog.hu/api/trackback/id/tr862706592

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán beáldozza a jövő nemzedéket 2011.03.03. 19:09:24

Még Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkárt is meglepte, hogy Orbán Viktor nem hagyja eltántorítani magát a tankötelezettség korhatárának 15 évre csökkentésétől. A pedagógus szakszervezetek attól tartanak, hogy fiatalok tömegei fognak túl korán,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eloszto · http://eloszto.hu 2011.03.03. 18:52:15

Te buta vagy, te ezt nem értheted :)

talicskás munkásember 2011.03.03. 19:23:06

Ooopppps, most lebuktunk vazze. Mi is hazudunk éjjel és nappal, de ezt eddig jobban ették...

talicskás munkásember 2011.03.03. 19:25:45

Persze kormányoldalon megváltoznak a célok. Itt már nem megbuktatni kell a kormányt, hanem betakarítani, amit lehet, mielőtt rájönnek és hasonló sorsra jutnánk.

Link Elek 2011.03.03. 20:00:32

magyarorszag balkáni ország, normalis politikusokat itt keresni sem érdemes.

M.C.Escher · http://nyekk.blog.hu/ 2011.03.03. 21:31:58

Nem volt kapacitásom, hogy utánanézzek, de erre még én is emlékszek :) Jó post!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.03.04. 08:13:38

a Századvéges Fidesz Propaganda Iroda és Papagáj kommandónak üzenem és a seggnyaló Kuminnak:
Megszorítás az ha valamit kisebbre vesznek és szorit valahol, azaz még talán fáj is....( nyakban, hasban ..
na meg hogy elvesznek abból ami eddíg jó vagy kevés de elég volt...van akinek a hasát kell összeszorítania volt
EZ AZ ORBÁN CSOMAG NAGYON NAGYON SOK EMBERNEK "SZORÍT" VALAHOL. Van aki már fuldoklik is tőle, mert nyakban szorít,van akinek a szíjat kell megszorítania, van akinek az egészségének a kezelését kell kisebbre vennie és megszorítania a lehetőséget,..
MEGSZORÍTÁS EZ KUMIN FIAM, BÁRHOGY NYALOD AZ ORBÁN SEGGÉT!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.03.04. 08:14:17

A KUMIN BLOGBAN NEM LEHET BEÍRNI IGAZSÁGOT! -ROHADÉK FIDESZ SEGGNYALÓ A KUMIN
süti beállítások módosítása