HTML

Kocsmaszónok

A Kocsmaszónok, ha befut - mindig friss infókkal szolgál. Keveredik a történeteibe néha egy kis pletyka és magánvélemény is természetesen, de főként tényeket közöl a közönségével. Ő a leghangosabb de a legtájékozottabb is a többiek között, ezért általában figyelnek rá. Figyelj rá te is!

Friss topikok

Sok Sikert Vitézy Úr!

2010.11.03. 15:35 :: lone

De tényleg azt. Mert most már ráférne kis hazánk legzűrösebb közlekedési részlegére egy kis... öőő bármi, hogy kicsit kijjebb emelkedjen a fostengerből.

Hogy mivel támadunk a fostenger ellen? Vitézy Dávid a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. vezetője lesz az, aki kézbe veszi a kefét és a klozetpumpát. Érvek, de főleg ellenérvek szóltak Vitézy személyéről, ellene szól, hogy alig van vezetői, gyakorlati és főleg válságkezelési gyakorlati tapasztalata - ami mellette szól - tán csak egy dolog, hogy eddig senki nem tudott érdemi előrelépést véghezvinni az elődök közül sem. Amúgy maga Vitézy is ezt hozta fel 'mentségére'. Bár azért ez érvnek édeskevés, mert így az idők végezetéig pakolhatjuk az emberkéket, hogy majdcsak valaki betömi a lukat a szaros eternitcsövön a BKV pincéjében.

De nézzük meg, hogy miért is fogunk havonta 1,6 milliót + 40% teljesítményprémiumot kifizetni neki. Mert ennyit fogunk, így döntött a Fővárosi Közgyűlés. (Bazmeg!)

Vitézy december 1-én fogja betölteni a 25. életévét - édesapja Vitézy László filmrendező, édesanyja Dr. Hankiss (Erdős) Ágnes fideszes EU parlamenti képviselő. Anyai nagyapja Erdős "Neoton" Péter, édesapja első felesége Orbán Viktor édesanyjának a testvére, és nem is szaporítanám tovább van még Paksi Atomerőmű Igazgatótanácsi tag és 100 leggazdagabb magyar tag is a családban.

Dávid a Lauder Javne zsidó közösségi iskolába járt majd miután kitűnővel leérettségizett a BME Gazdaságtudományi szakára kezdett járni, ahol pár hónapja diplomázott. A VEKE alapítója, elnökségi tagja, szóvívője, fejből keni az összes villamos sorozatszámát '57-től és saját bevallása szerint egy 2000. évi csőtörés hatására kezdett érdeklődni a szakma iránt, ami a Szilágyi Erzsébet fasorban történt. Remélhetőleg nem ismeretlen számára tehát a szarszag a szó szoros és átvitt értelmében sem, ott is pumpa és kefe kellett és most is az kell.

Ennyit az előéletéről dióhéjban. A fényes jövőnkről pedig...

Szerda reggel azt nyilatkozta az egyik tévécsatornán, hogy többféle lehetőséget kívánnak biztosítani arra, hogy számon lehessen kérni a minőségi közlekedést Budapesten és ezzel kapcsolatban rávilágított egy igen fontos dologra. Az utas a VEVŐ a BKV az eladó. Ezt a felfogást azt hiszem néhányan hiányolják ma Budapesten. A VEVŐ-nek jelenleg nemigen van lehetősége jobb minőségű szolgáltatásra ösztökélni a BKV-t, konkrétan azt is leszarják, ha az emberek átülnek az autóikba és köpnek egyet a buszmetróvillamosra. Hogy hogyan sikerül majd a BKV-t egy szolgáltató cég szerepkörébe illeszteni, nos azt kiváncsian várjuk.

Továbbá kiváncsian várjuk, hogy pl. mi lesz az Alstom kocsikkal, mert azért mocsok nagy luxus lenne elbalfaszkodni emiatt a 180 Mrd Euro uniós támogatást. Persze Vitézy is visszafele mutogat az ügyben, nem kellett volna eddig várni, rossz szerződést kötöttek meg voltak intő jelek is brühühü..

A másik nem kis horderejű dolog: a Budapestinél öregebb buszparkja csak Voronyezs-nek van, erre azt mondja Dávidka, hogy kiszervezne buszvonalakat, hogyaszongya lássuk csak ki tudja majdan olcsóbban üzemeltetni maszekba. Ez így önmagában még szépen is hangozhatna, no de a részletekben rejtezik az ördög, mint tudjuk.

Apróság - úgy néz ki, hogy a struktúrális kialakítás végett legényünk fog dirigálni Kocsis 'topmenedzser' István BKV vezérnek is...

Nos, kedves Vitézy Úr - Sok Sikert!

Szólj hozzá!

Címkék: budapest politika közlekedés bkv pénz dávid fizetés veke vitézy bkk

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsmaszonok.blog.hu/api/trackback/id/tr712420277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása